NOVA STONEX R60 – Android totalna stanica
17566
post-template-default,single,single-post,postid-17566,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

NOVA STONEX R60 – Android totalna stanica

R60 je stanica s 5.5″ zaslonom osjetljivim na dodir i operativnim sustavom Android koji pruža iskustvo poput pametnog telefona u smislu jednostavnosti korištenja i poznavanja. Uz Android OS, možeš lako pristupiti širokom rasponu značajki i funkcija, što čini tvoj terenski rad učinkovitijim i produktivnijim.

Dodatno, svestranost sustava i mogućnosti prilagodbe čine ga idealnim izborom za one koji traže fleksibilan i prilagodljiv operativni sustav. R60 ima softver Cube-a koji omogućuje novi horizontalni prikaz i integraciju s GNSS prijemnicima. Možeš koristiti pozadinske karte i razmjenjivati funkcije između totalne stanice i vanjskog kontrolera (GNSS) s Bluetoothom, bez potrebe za kabelima.

R60 je dostupan u dvije verzije, jedna s kutnom točnosti od 2″ i beskonačnim vijcima, a druga s točnosti od 1″ i vijcima s kočnicom na klapnu. Mjerenjem na prizmu, instrument ima točnost od 2 mm + 2 ppm, a može mjeriti bez reflektora do 1000 m.