Pogodnosti
10617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10617,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pogodnosti koje nudimo pri kupnji

Operativni i financijski leasing

Nabava instrumenata i softvera financijskim ili operativnim (dugotrajnim najmom) leasingom uz mogučnost otkupa. Brzo i povoljno. Početni ulog 0 kuna.

Staro za novo - zamijeni stari instrument za novi

Otkupit ćemo tvoj stari instrument pri kupnji novog i dodatno umanjiti cijenu. Tvoj stari instrument na ovaj način vrijedi više!

Produljeno jamstvo do 4 godine

Osiguraj se da če instrument besprijekorno raditi. Produljeno jamstvo možeš dokupiti prije isteka prve godine jamstva.

Akcije i promocije, kompleti, sniženja

Povremeno organiziramo promocije i akcije pojedinih instrumenata i to prilikom pojave novog instrumenta (promocija) ili odlaskom istog s tržišta (akcija).

Jamstvo na rabljene instrumente

GEO SUSTAVI JAMSTVO u trajanju 3 mjeseca pri kupnji rabljenih instrumenata. Busi siguran u instrument!

grenke

GRENKE financiranje

U dogovoru s našim poslovnim partnerom pripremili smo povoljno financiranje (dugotrajni najam) geodetskih instrumenata i softverskih paketa po najpovoljnim uvjetima. Odmah koristite pogodnosti naših usluga. Uz klasični najam, sve što trebate je odabrati željeno trajanje ugovora, a oprema vam je potom odmah na raspolaganju bez plaćanja učešća, jamčevina ili ugovorenih ostataka vrijednosti. Uštedite uz najam i održite svoju likvidnost bez velikih kapitalnih izdataka.

Želite li odmah koristiti najnoviju tehnologiju bez nepotrebnog vezanja kapitala? Rješenje je jednostavno: najam. Brzo, praktično i savršeno za vaše jedinstvene potrebe.

 

Ova mogućnost je namjenjena svim firmama (pravnim subjektima) i samostalnim djelatnostima kao i Start Up-ovima da bi uz olakšano financijsko ulaganje mogli nabaviti vrhunsku opremu neophodnu za rad te bili konkurentni na tržištu.

 

Što je najam?

Klasični najam je proizvod koji podrazumijeva da je predmet najma za cijelo vrijeme trajanja ugovora o najmu u vlasništvu najmodavca, dok najmoprimac u mjesečnim ili kvartalnim obrocima plaća svojevrsnu naknadu za korištenje predmeta najma odnosno najamninu.

 

Što je sve uključeno u najamninu?

Najamnine su za cijelo vrijeme trajanja ugovora o najmu nepromjenjive. Izračunavamo ih u domaćoj valuti bez valutne klauzule. Osim najamnine, nemate dodatnih ugovornih troškova za vrijeme trajanja ugovora, a osim naknade za korištenje predmeta najma, u najamninu je uključeno i oslobođenje od odgovornosti za štete na predmetu najma.

 

Što u slučaju štete na predmetu najma?

U  samu najamninu, uključena je i naknada za oslobođenje najmoprimca od odgovornosti te u slučaju štetnih događaja kao što su: požar, provala, krađa, izljev vode, udar groma, vandalizam i sl., GRENKE snosi trošak popravka ili nabave zamjenske opreme. Sve u skladu s općim uvjetima oslobođenja od odgovornosti.

 

Je li potrebno dodatno osigurati opremu?

Predmete najma nije potrebno osiguravati. U najamninu je uključeno i oslobođenje od odgovornosti za štete na predmetu najma.

 

Trajanje najma:

 • za geodetske instrumente: 12-60 mjeseci (u ovisnosti o neto iznosu, totalne stanice, GNSS prijemnici, oprema i pribor, skeneri, …)
 • za programske pakete (softvere): do 24 mjeseca (softverski paketi raznih vrsta)

 

Minimalna papirologija (pečat firme i osobna iskaznica) i odobrenje financiranja imate još isti dan. Nije potrebno pribavljanje hrpe dokumenata po bankama, knjigovodstvima, FINA-i i sudovima. Dođite s pečatom firme i osobnom iskaznicom i sve ćemo odraditi za Vas u našem uredu. Brzo i povoljno!!!

 

Prednosti ovog načina finaciranja:

 • Bez učešća (početni ulog 0 €)
 • Brzo (još isti dan) i povoljno, isporuka odmah po odobrenju
 • Bez komplicirane papirologije (samo pečat firme i osobna iskaznica)
 • Osiguranje predmeta financiranja uključeno u ponudu
 • Mjesečno ili kvartalno plaćanje
 • Fiksna i nepromjenjiva € rata
 • R1 za uslugu najma koristite u cjelosti kao trošak i predporez
Saznaj više

Financijski leasing

U dogovoru s kupcem, našim poslovnim partnerom, dogovaramo nabavu (kupnju) instrumenata i softvera financijskim leasingom i to u leasing kući prema tvom izboru.

Ova mogućnost je namjenjena svim firmama (pravnim subjektima) da bi uz olakšano financijsko ulaganje mogli nabaviti vrhunsku opremu neophodnu za rad te bili konkurentni na tržištu.

Kod financijskog leasing odmah se izdaje račun za opremu s PDVom (izdaje leasing kuća), PDV se koristi kao predporez a glavnica upisuje kao trošak – osnovno sredstvo za rad.

Način finaciranja:

 • Učešće (20-30%)
 • Potrebno osiguranje predmeta leasinga
 • Mjesečno plačanje
 • R1 s PDVom
 • Trajanje 1,2 ili više godina
Saznaj više

Staro za novo

Da ti se još više isplati nabaviti nove instrumente, totalne stanice ili GNSS prijemnike, ponudi nam u cijenu svoj stari instrument. Procijenit ćemo ga i za toliko još dodatno umanjiti cijenu novog instrumenta.

 

Brzo i jednostavno. Ne trebaš se zamarati tražeći kupca, pokazivati instrument, dokazivati točnost i ispravnost, davati kupcu obuku ukoliko ne poznaje softver.

Stari instrument postaje naša briga.

Produljenje garancije (tvorničkog jamstva)

Tvorničko jamstvo pokriva te 24 mjeseca za totalne stanice i GNSS prijemnike, 3D skenere i 12 mjeseci za kontrolere, računala i tablete, digitalne i optičke nivelire, teodolite.

Kupnjom dodatnog jamstva produljuješ svoju sigurnost da će instrument funkcionirati bezgrešno, a svi nedostaci bit će ukonjeni, naravno, bez naplate.

Jamstvo se može produljiti za 12 i 24 mjeseca i to dok traje prva godina jamstva.

Osiguraj se!

4_godine_jamstva

Promocije i sniženja

Periodično, u dogovoru sa STONEX S.r.l. organiziramo promocije i sniženja pojedinih instrumenata i to prilikom pojave novog instrumenta na tržištu (promocija) ili odlaskom istog sa tržišta (sniženje). Isto tako akcijske cijene vrijede na pojedine komplete instrumenata. Idealna prilika za novi instrument. Sve važeće promocije, kompleti i sniženja objavljene su na ovim stranicama. Instrumenti koje se nude, potpuno su novi i ne korišteni, osim ako to nije posebno naznačeno (DEMO instrumenti).

Saznaj više

Jamstvo na rabljene instrumente

I nstrument je pregledan, testiran, servisiran i kalibriran te jamčimo za njegovu ispravnost. GEO SUSTAVI d.o.o.  osigurava 3 mjeseca jamstva na rabljeni instrument. Svi eventualni nedostaci koji se pojave tijekom 3 mjeseca od datuma kupnje bit će otklonjeni bez naplate korisniku/vlasniku. Svako neovlašteno servisiranje, otvaranje instrumenta, modificiranje, ugradnja neoriginalnih djelova i slično poništava ovo jamstvo. Ovo jamstvo pokriva Totalne Stanice, GNSS Prijemnike i Kontrolere. Ne pokriva baterije, punjače i pribor!

Saznaj više
GEOSUSTAVI_JAMSTVO_baner_1
 • unistrongunistrong
 • hemispherehemisphere
 • atlas logoatlas logo
 • stonexstonex
 • stonex rugged tabletistonex rugged tableti
 • geosustavigeosustavi
 • stonex stxstonex stx