PROMOCIJA 2024: STONEX X70GO Hibridni SLAM RTK 3D skener
18767
post-template-default,single,single-post,postid-18767,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

PROMOCIJA 2024: STONEX X70GO Hibridni SLAM RTK 3D skener

X70GO je uređaj za kreiranje 3D modela u stvarnom vremenu koji integrira inercijski navigacijski modul, računalo visokih performansi i sustav za pohranu. Opremljen je glavom koja se okreće za 360°, koja u kombinaciji sa SLAM algoritmom generira podatke oblaka točaka visoke preciznosti.

Kamera visoke rezolucije od 12 MP pruža informacije o teksturi, dok vizualna kamera jamči bolji pregled u stvarnom vremenu uz GOapp – aplikaciju za provođenje skeniranja. Rezultati mapiranja generiraju se odmah unutar skenera, odmah nakon skeniranja: odaberite želite li ih obojiti i poboljšati njihovu točnost, naknadnom obradom pomoću softvera GOpost.

Velika inovacija sustava je hibridno skeniranje: kombinirajte prednosti SLAM načina rada s rezolucijom statičkog skeniranja, korištenjem X-Whizz moda.