STONEX R35/R35LR (Long Range) je nova totalna stanica za 2018/19 godinu s provjerenim tehnološkim rješenjima. Uz sve napredne značajke prethodnog modela (beskonačni vijci za fini pomak i bočna tipka za okidanje mjerenja), sve zajedno u konačni štedi vrijeme pri radu na terenu. Visoke je točnosti 2" i 2mm, a cijenom pristupačan svakom geodetskom uredu koji treba preciznu i pouzdanu stanicu.

R35/R35LR ima obostrani ekran na dodir u boji, koji u potpunosti podržava grafiku MicroSurvey FieldGenius ili CARLSON SurvCE terenskog programa (kompatibilan sa DXF vektorskim i rasterskim formatima) a što omogućuje vrlo pregledan i transparentan terenski rad (rad s pozadinskim mapama) i grafičkom obradom odmah na terenu.

Precizni laserski daljinomjer (Laser class 1-3R) ima vidljivu jasnu lasersku nišansku točku i dometa je 600m (model R35) i 1000m (model R35LR) bez prizme uz točnost mjerenja kuteva 2" i točnost mjerenja duljine na prizmu od 2mm. R35/R35LR je IP55 vodootporan i otporan na prašinu, za rad u nepovoljnim uvjetima. GuideLight - svjetlosna signalna pomoć pri iskolčenju ubrzat će proces postavljanja prizme u smijer točke.

Kvalitetna kristalno čista optika omogučuje vrlo precizno viziranje i veliku svjetloću slike durbina, čemu pridonosi i osvjetljeni nitni križ za rad u uvjetima slabe svjetlosti.
USB/MiniUSB portovi osiguravaju komunikaciju s računalom uz internu memoriju od 2GB za spremanje podataka. Putem Bluetooth-a može se spojiti s vanjskim kontrolerom radi paralelnog rada s GNSS prijemnikom.
 


Vijak za beskonačni pomak durbina
 

Vijak za horizontalni beskonačni pomak i
tipka za okidanje mjerenja

      

Važnije tehničke značajke:

- vijci za beskonačni fini pomak
- bočna tipka za okidanje mjerenja
- Windows CE 7 OS
- SurvCE ili Field Genious on board programi
- obostrani dodirni grafički ekran u boji
- domet lasera 600m / 1000m (LR)
- kutna točnost 2" ; točnost duljine 2mm
- integriran laserski visak
- dvo-osni kompenzator, digitalna libela
- Guide Light
- alphanumerička tipkovnica - OBOSTRANA
- vrijeme mjerenja bez prizme 1 sek
- interna memorija 4GB
- USB+MiniUSB za prijenos podataka + RS232C
- baterija za do 9 sati rada
- Bluetooth za spajanje vanjskih kontrolera
- Senzori temperature i pritiska
- Jamstvo 2. godine
- težina 6.1 kg s baterijom


 ON - BOARD terenski programi


MicroSurvey FIELD Genius

Stanica R2W Plus opremljenja je jednim od najjačih programa za totalne stanice, Micro Survey - Field Genius, koji osigurava zaista sve potrebne programe za izvršenje geodetskih zadataka. Rad sa pozadinskim mapama, vektorskim i rasterskim, snimanje, offset, iskolčenje, površine, presjeci, rad sa layerima, točka od linije, ... unos i prijenos podataka u različitim formatima.

 

 

 

CARLSON SurvCE

Poznati program za GNSS prijemnika od sad i u stanici R2WPlus. Koristite stanicu i GNSS prijemnik s itim softverom za bolje i lakše povezivanje podataka u uredu i na terenu. Kombinirajte sirove podatke u cilju stvaranja jedinstvenog posla (Job File) dobivenih mjerenjem stanicom ili GNSS prijemnikom. Detaljnije

 

tehničke karakteristike  download