R80 motorizirana stanica “OnePole Solution”
15274
post-template-default,single,single-post,postid-15274,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

R80 motorizirana stanica “OnePole Solution”

STONEX R80 servo/robotska stanica kombinira tehnologiju automatskog prepoznavanja i određivanja položaja prizme. Visoka kutna točnost od 0.5″ – 1″ i vrlo precizno mjerenje duljina od 1mm čini ovu robotsku stanicu vrhunskim alatom za najzahtjevnije zadatke visoke točnosti. Uz sve napredne značajke motoriziranih modela (servo beskonačni vijci za fini pomak i svjetla za iskolčenje), u konačnici štedi vrijeme pri radu na terenu.
R80 ima obostrani ekran s tipkovnicom, operativni sustav Windows CE 7.0

Precizni laserski daljinomjer ima vidljivu jasnu lasersku nišansku točku i dometa je 1000m bez prizme. R80 je IP55 vodootporan i otporan na prašinu, za rad u nepovoljnim uvjetima.

R80 robotska stanica može naći prizmu na udaljenosti od 800m a pratiti prizmu može na udaljenosti do 600m.

USB/MiniUSB portovi osiguravaju komunikaciju s računalom uz internu memoriju od 4GB za spremanje podataka kao i mogućnost korištenja USB memorije.

Ugrađeni senzori temperature i tlaka korigiraju mjerenje duljina kada je preciznost najvažnija!

OnePole Solution kombinira mjerenja visoke milimetarske točnosi totalnom stanicom i mjerenja na točke koje nisu vidljive totalnoj stanici putem GNSS prijemnika

Totalna stanica, u teoriji, treba vidljive točke (ne prekinutu vizuru) da bi obavila mjerenja (vidljivu orijentaciju i detaljne točke). Ukoliko to nije slučaj, odnosno postoje prepreke na liniji dogledanja do točaka, mjerenja će obaviti GNSS prijemnik visokom točnosti, spojen na CROPOS.

Ova kombinacija tehnologija uvelike povećava produktivnost samog rada na terenu i skraćuje/ubrzava postupak mjerenja.

Prednosti sustava:

OnePole Solution omogućuje rad s totalnom stanicom i GNSS prijemnikom istovremeno.

TS i GNSS mogu istovremeno biti spojeni putem Bluetooth-a s kontrolerom.

Upravljajte stanicom ili GNSS prijemnikom jednostavnim prebacivanjem samo jednim pritiskom funkcijske tipke.

Skratite vrijeme pronalaska prizme putem GNSS prijemnika.

Pregled mjerenja TS i GNSS na Google mapama.