S580 dvofrekventni GNSS prijemnik za GIS i RTK
16301
post-template-default,single,single-post,postid-16301,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

S580 dvofrekventni GNSS prijemnik za GIS i RTK

S580 je kompaktan i lagan GNSS prijamnik, ali istodobno izveden i da postiže centimetarsku točnost.
S580 prati dvofrekventne signale i radi sa svim satelitskim sustavima (GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS). U usporedbi s tradicionalnim GIS/RTK proizvodima, S580 je inteligentan, visoko precizan prijemnik za prikupljanje podataka koji se može nositi ili montirati na štap, nudeći veću slobodu kretanja i fleksibilnost.
S580 može komunicirati s vanjskim uređajem poput tableta, pametnog telefona ili računala putem Bluetootha i Wi-Fi mreže. Zahvaljujući internom web sučelju ili putem aplikacije Cube-konektor, prijamnik se može konfigurirati i pripremiti za primanje RTK diferencijalnih korekcija i povezati se s bilo kojim softverom za RTK ili GIS. Gumeni zaštitni poklopac povećava zaštitu uređaja, zaštitni razred uređaja doseže IP67 i otporan je na pad s visine 1,2 m na tvrdo tlo.