STARO ZA NOVO 2023 – 50% JOŠ SAMO DANAS!
18116
post-template-default,single,single-post,postid-18116,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STARO ZA NOVO 2023 – 50% JOŠ SAMO DANAS!

Od 12. do 19. lipnja, 2023. god.

POŽURI! Akcija STARO NA NOVO traje još samo danas, ponedjeljak, 19.6.2023. !!

GEO SUSTAVI d.o.o. u suradnji sa STONEX S.r.l. Italija organizira ovu jedinstvenu akciju kao veliku pogodnost dostupnosti najnovije tehnologije svima.

Predstavljamo akciju STARO ZA NOVO STONEX GNSS prijemnika! Nadogradite svoj stari prijemnik na najnoviju GNSS tehnologiju i ostvarite nevjerojatnih 50% popusta na nove STONEX GNSS prijemnike. Naš program razmjene savršena je prilika da nadogradite svoju opremu i nabavite najnoviju tehnologiju bez prekomjernog trošenja novca.

Sa STONEX vrhunskim GNSS prijemnicima možete postići veću točnost, brže prikupljanje podataka i poboljšane performanse čak i u najzahtjevnijim okruženjima. Naši prijemnici su pouzdani, izdržljivi i jednostavni za korištenje, što ih čini savršenim izborom za geodetske stručnjake i sve ostale koji trebaju točne i pouzdane podatke.

Ne dopustite da vas zastarjela oprema sputava. Iskoristite našu ponudu zamjene STARO ZA NOVO danas i uživajte u najnovijoj GNSS tehnologiji po nenadmašnoj cijeni. Kontaktirajte nas odmah kako biste saznali više o našem programu razmjene i kako možete iskoristiti ovu nevjerojatnu ponudu.

.