PROMOCIJA: STONEX S580+ (IMU) i STONEX R20 2″ stanica – Komplet
19015
post-template-default,single,single-post,postid-19015,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

PROMOCIJA: STONEX S580+ (IMU) i STONEX R20 2″ stanica – Komplet

PROMOCIJA KOMPLETA preciznog RTK GNSS prijamnika s IMU senzorom i totalne stanice R20 2″

STONEX R20 totalna stanica i GNSS prijemnik STONEX S580+ je idealan “StartUp” komplet instrumenata koji ne zahtjeva velik početni ulog a odradit će na terenu sve geodetske zadatke, točno i brzo! Sadrži totalnu stanicu i GNSS prijemnik. Od kontrolera biraj najnoviji S55 s punom tipkovnicom ili tablet UT12P, oba s Android OS. Opcionalno odaberi i kontroler S80, 8″ Android tablet. Pribor izaberi prema vlastitim potrebama, stativ, štap za prizmu, prizmu i štap za GNSS prijemnik.

Stanica je mala, lagana i jednostavna za korištenje (2″, 2mm s obostranim kolor zaslonom s dometom bez prizme i preko 600m) a GNSS prijemnik S580+  novost je na tržištu sa svježom novom koncepcijom, vrlo malih dimenzija (džepnog formata) i izuzetno lagan a koji će uz CUBE A RTK terenski softver na kontroleru pouzdano i brzo odraditi sve zadatke.

Aktivacijom Total Station opcije u Cube A softveru na kontroletu, možeš spajati kontroler (tablet) sa stanicom i koristiti taj izuzetan grafički program i za GNSS mjerenja i za mjerenja sa stanicom.

Uštedi na eurima, ne na kvaliteti!

Iskoristi priliku i nabavi komplet S580+ GNSS prijemnik i totalna stanica R20 2″ po povoljnoj cijeni s popustom -30%:

Tags: