STONEX Staro za novo 2022 – PONUDA!
16962
post-template-default,single,single-post,postid-16962,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STONEX Staro za novo 2022 – PONUDA!

GEO SUSTAVI d.o.o. u suradnji sa STONEX S.r.l. Italija organizira ovu jedinstvenu akciju kao veliku pogodnost dostupnosti najnovije tehnologije svima. Obnovi i unaprijedi svoj instrumentarij, GNSS rovere (prijemnike) i budi konkurentniji na tržištu. Iskoristi prednosti novih tehnologija, ubrzaj i olakšaj terenski rad i podigni kvalitetu svojih projekata (izmjere).

Zamijeni svoj stari GPS ili GNSS rover bilo kojeg proizvođača za novi STONEX rover S850A, S900A ili S990A s kontrolerima UT12P ili SH5A. Novi STONEX kompleti sadrže sve potrebno za rad, baterije, punjače teleskopski štap i nosač kontrolera. U kontroleru je već instaliran najnoviji RTK terenski softver CUBE A GNSS. Za nove prijemnike vrijede standardni uvjeti jamstva koje je moguće i produljivati.

Prijemnici imaju aktivirane sve dostupne opcije: 

  • aRTK (FIX do 20 minuta i nakon gubitka GSM/CROPOS korekcije)
  • prijem Atlas korekcija L-band (3 mjeseca gratis u prvoj godini korištenja)
  • novi IMU žiroskop (±60°, za sve prijemnike) neosjetljiv na magnetska zračenja za koji nije potrebna kalibracija

Dodatna opcija po potrebi je aktivacija UHF primopredajnika za sve prijemnike (aktivacija unošenjem aktivacijskog koda, potrebno naručiti).

U zamjenu u možeš dati bilo koji GPS/GNSS rover, bilo kojeg proizvođača bez obzira na starost. Važno je da je rover ispravan, operativan i kompletan. Mora sadržavati prijemnik, kontroler, nosač za kontroler sa softverom, baterije za prijemnik i kontroler, punjače za baterije te kofer/torbu za transport. Svu potrebnu papirologiju, račune za primopredaju starog i novog uređaja i slično, rješit ćemo u trenu.

Akcija traje od 13. – 20. lipnja, 2022. godine. ili do isteka zaliha. Popusti vrijede na komplet, prijemnik+kontroler+štap. PDV nije uračunat u cijenu. Količina uređaja na akciji je ograničena, prodaja po principu „first come, first served“. Tvorničko jamstvo na prijemnike je 24 mjeseca. Tvorničko jamstvo na kontrolere je 12 mjeseci. Tvornička jamstva moguće je produljivati prema cjeniku na www.stonex.hr stranici. Moguća je kombinacija bilo kojeg prijemnika i kontrolera koji su u akciji.

Zadržavamo pravo promjene uvjeta (kompleta, cijena itd.) bez prethodne najave.