STONEX popusti do 50% na komplete GNSS + totalna stanica!
17051
post-template-default,single,single-post,postid-17051,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STONEX popusti do 50% na komplete GNSS + totalna stanica!

GEO SUSTAVI d.o.o. u suradnji sa STONEX S.r.l. Italija organizira ovu jedinstvenu akciju kao veliku pogodnost dostupnosti najnovije tehnologije svima. Obnovi i unaprijedi svoj instrumentarij, GNSS rovere (prijemnike) i totalne stanice te budi konkurentniji na tržištu. Iskoristi prednosti novih tehnologija, ubrzaj i olakšaj terenski rad i podigni kvalitetu svojih projekata (izmjere).

Dostupne su razme kombinacije prijemnika i totalnih stanica, STONEX rover S850A, S900A s kontrolerima UT12P ili SH5A i stanice STONEX R20 2″, R20 1” i motorizirana stanica R80 1″. Uz nove STONEX kompleti dolazi i oprema potrebna za rad uz isti popust kao i komplet, teleskopski štap za prijemnik i prizmu, prizma i drveni stativ. U kontroleru je već instaliran najnoviji RTK terenski softver CUBE A GNSS. Za nove prijemnike i totalne stanice vrijede standardni uvjeti jamstva koje je moguće i produljivati prema važećem cjeniku.Prijemnici imaju aktivirane slijedeće opcije: 

  • aRTK (FIX do 20 minuta i nakon gubitka GSM/CROPOS korekcije)
  • digitalna libela (praćenje libele na ekranu kontrolera, snimanje točaka s nagibom do 30°)


Prijemnicima možeš aktivirati slijedeće dostupne opcije: 

  • prijem Atlas korekcija L-band (3 mjeseca gratis u prvoj godini korištenja)
  • novi IMU žiroskop (±60°, za sve prijemnike) neosjetljiv na magnetska zračenja za koji nije potrebna kalibracija (aktivacija kodom)
  • UHF primopredajnik aktivacija (aktivacija kodom)

Kontaktiraj nas i saznaj više!

Zadržavamo pravo promjene uvjeta (kompleta, cijena itd.) bez prethodne najave.