STONEX Cube-3d desktop softver za fotogrametriju
16766
post-template-default,single,single-post,postid-16766,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STONEX Cube-3d desktop softver za fotogrametriju

Cube-3D je fotogrametrijski softver za mapiranje, kartiranje, izradu geodetskih projekata iz snimaka dobicenih dronovima. Namijenjen je stručnjacima i profesionalcima za geodetsku izmjeru. Cube-3D će pretvoriti slikovne podatke (slike iz drona) u visoko precizne digitalne karte i 3D modele s iznimnom preciznošću. Prihvaća snimljene podatke iz Cube-a softvera (GNSS i TS) i potpuno je kompatibilan s registriranim Stonex 3D skeniranjima i s bilo kojim 3D modelima trećih strana.

Moguće je crtati na oblacima točaka ili MASH 3D modelima i kombinirati s podacima uvezenim iz GNSS prijemnika i totalnih stanica, sve u jednom softveru. Podaci se tada mogu obraditi i poboljšati zahvaljujući različitim CAD alatima. Među brojnim dostupnim značajkama, najcjenjenije su automatska klasifikacija, ortofoto, poprečni presjeci i linije profila, slojnice, izračun volumena i još mnogo toga. Konfiguracija licence je vrlo fleksibilna, od trajne do privremene pretplate, prilagođava se potrebama mnogih profesionalaca.