STONEX X120GO 3D ručni mobilni skener – DODATNA OPREMA
18298
post-template-default,single,single-post,postid-18298,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STONEX X120GO 3D ručni mobilni skener – DODATNA OPREMA

Jedna od ključnih značajki X120GO je njegova svestranost. Sada smo proširili asortiman pribora, za pokrivanje različitih scenarija i potreba.

NOSAČ ZA RAME

Rasporedite težinu X120GO preko oba ramena, oslobađajući ruke. Podesiv po visini i kutu kako bi najbolje odgovarao operateru, lako se oblači i skida. Skener se lako može odvojiti zahvaljujući brzom otpuštanju.

NOSAČ ZA TABLET/TELEFON

Možete koristiti svoju priključnicu za tablet ili telefon na X120GO i jednu ruku osloboditi tijekom snimanja. Tablet postavljen na stražnjoj strani skenera, omogućuje vam da uvijek imate pogled na GOapp aplikaciju za skeniranje.

RTK MODUL

Nekoliko je razloga zašto se RTK modul isplati koristiti. Prvo, postavlja vaš oblak točaka u globalni koordinatni sustav, ali također može biti korisno u velikim snimanjima za poboljšanje sastava konačnog 3D modela. Doista, RTK modul može pomoći SLAM algoritmu, dodavanje GNSS informacija u LIDAR i IMU. Ako GPS nema satelitsku vezu, npr u zatvorenom prostoru, sustav će se oslanjati na LIDAR i IMU da bi se locirao. Uz RTK modul nije potrebno snimati referentne točke.

RUKSAK

Novi ruksak integrira GNSS Stonex SC600+, nudeći sve već opisane prednosti RTK modula. Ruksak je savršeno rješenje za velika skeniranja, gdje operater mora hodati na velike udaljenosti. Čvrsti kovčeg omogućuje spremanje svih komponenti unutra za lak i siguran transport. Tijekom skeniranja mogu se staviti dodatna baterija i GNSS SC600+ u namjenski prostor unutar kućišta.

NOSAČ ZA VOZILO

Nosač za vozilo također integrira GNSS Stonex SC600+. Konfiguracija je ista kao i ruksak. Birajte između vakuumskih čašica ili magneta, oboje je uključeno u paket.