STONEX XVS vSLAM 3D skener
17266
post-template-default,single,single-post,postid-17266,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Blog

STONEX XVS vSLAM 3D skener

Sustav koristi tehnologiju koja se temelji na integraciji slika visoke rezolucije, inercijskih sustava i složenog algoritma: snimanjem s XVS-om, 3D model će se generirati fotogrametrijskim tehnikama.

Hodajući i snimajući u pokretu, sučelje u stvarnom vremenu vodit će vas u prikupljanju podataka, sugerirajući brzinu vašeg kretanja i ako je potrebno, povratak na područje kako biste imali dovoljno preklapanja slike.

Zahvaljujući sustavu Visual SLAM (simultana lokalizacija i mapiranje), vaša se putanja prikazuje u stvarnom vremenu na tabletu. Inercijalna mjerna jedinica (IMU) senzor pomaže algoritmu da generira kontinuirani blok slike. Automatski će se postići najbolji rezultat. U uredu, postupak generiranja 3D modela je potpuno automatski, putem stolnog računala.

Podaci koji dolaze iz XVS-a mogu se integrirati sa videom/slikama UAV drona ili bilo koje kamere za potpunu rekonstrukciju područja.