STONEX S990A novi aRTK GNSS prijemnik
15268
post-template-default,single,single-post,postid-15268,single-format-standard,theme-eden,eden-core-1.0.4,woocommerce-no-js,eden-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

STONEX S990A novi aRTK GNSS prijemnik

STONEX S990A integrirani GNSS prijemnik prima signale svih aktivnih satelitskih konstalacija GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS i IRNSS kao i korekcije L-band kanalom Atlas i aRTK.

.
4G GSM modemom postiže brzu internetsku vezu a WiFi i Bluetooth osiguravaju uvijek pouzdan tijek komunikacije s kontrolerom. Ove značajke kombinirane s 2-5W radiom (potrebna aktivacija kodom) čine S990A idealnim rješenjem za sve namjene.
Dodirni zaslon u boji i interna baterija velikog kapaciteta čine S990A produktivnim prijemnikom za sve vrste poslova.


S990A je opremljen i E-Bubble (digitalnom libelom) i IMU žiroskopom; brza inicijalizacija bez kalibracije, naginjanje do 60°.
S990A ima ugrađen i 1PPS port koji se koristi s aplikacijama koje zahtjevaju preciznu sinkronizaciju vremena radi osiguranja da više instrumenata radi u isto vrijeme ili da koriste iste parametre za integraciju mjerenja koji se baziraju na točnom vremenu. npr. u hidrografiji, povezivanje s dubinomjerima.